Over ons

Stichting de MaasStee is een vrijwilligersorganisatie die op 1 juli 2015 is opgericht. Door de herstructurering van het welzijnswerk, wat heeft gezorgd voor een scheiding tussen het professionele welzijnswerk en organisaties van vrijwilligers, is op initiatief van WelzO  de Vrijwilligersorganisatie Stichting de MaasStee in het leven geroepen.

De Missie

De missie van de Maasstee is het in stand houden en exploiteren van het gebouw de MaasStee door het faciliteren van groepen, organisaties en personen die activiteiten in ons gebouw willen organiseren. Het starten of opzetten van activiteiten op sociaal, cultureel en sportief gebied, is ook een onderdeel van onze missie.

De Visie

Door laagdrempelig te zijn willen wij het aanspreekpunt worden voor alle sociale culturele initiativen in de wijk Pittelo en Assen. Samen met bewoners, vrijwilligers en andere organisaties bijdragen aan een betere samenleving tussen de verschillende culturen, verschillende normen en waarden die onderdeel zijn van onze gemeenschap.

De MaasStee wordt gerund door het bestuur, beheerder en onze vrijwilligers.

Het bestuur

Voorzitter: Vacant
Secretaris: Vacant
2de Secretaris: Getine Zinkstok
Penningmeester: Yvonne Dekens
Bestuurslid: Arie Kant
Bestuurslid: Brigitta Hessels

Heb jij een vraag of een voorstel voor het bestuur? Neem met rust contact met ons op we komen graag met jou in gesprek.

FacebookinstagramFacebookinstagram

Op zoek naar kantoorruimte?

Per direct is een kantoorruimte in De Maasstee beschikbaar. Bent u nieuwsgierig naar de zeer voordelige all-in huurprijs, gas, water en elektra? Neem dan snel contact met ons op.